Darrera Actualització: 30-Apr-2024

Aquesta Política de Privacitat descriu les polítiques de Jardineria Rosanes S.L., Camí de Can Abat s/n 08769 Castellví de Rosanes (Barcelona), Barcelona 08635, Espanya, correu electrònic: jardineriarosanes@jardineriarosanes.com, telèfon: 937741143 sobre la recopilació, ús i divulgació de la seva informació que recopilem quan utilitza el nostre lloc web (https://jardineriarosanes.com/). (el "Servei"). En accedir o utilitzar el Servei, esteu consentint la recopilació, ús i divulgació de la vostra informació d'acord amb aquesta Política de Privacitat. Si no consentiu el mateix, si us plau, no accediu ni utilitzeu el Servei.

Podem modificar aquesta Política de Privacitat en qualsevol moment sense cap avís previ i publicarem la Política de Privacitat revisada al Servei. La Política revisada serà efectiva 180 dies després que la Política revisada sigui publicada al Servei i el vostre accés o ús continuat del Servei després d'aquest temps constituirà la vostra acceptació de la Política de Privacitat revisada. Per tant, recomanem que reviseu periòdicament aquesta pàgina.


 1. Informació que Recopilem:

  Recopilarem i processarem la següent informació personal sobre vós:

  1. Nom
  2. Correu electrònic
  3. Mòbil

 2. Com Utilitzem la Vostra Informació:

  Utilitzarem la informació que recopilem sobre vosaltres per als següents fins:

  1. Resolució de disputes

  Si volem utilitzar la vostra informació per a qualsevol altre finalitat, us demanarem el vostre consentiment i utilitzarem la vostra informació només en rebre el vostre consentiment i, després, només per a la(s) finalitat(s) per a les quals dona consentiment, llevat que estiguem obligats a fer-ho d'una altra manera per llei.


 3. Retenció de la Vostra Informació:

  Conservarem la vostra informació personal amb nosaltres durant 30 dies després que la disputa hagi estat tancada o mentre la necessitem per complir amb els propòsits pels quals va ser recollida com detalla aquesta Política de Privacitat, o mentre la necessitem per complir amb els propòsits pels quals va ser recollida com detalla aquesta Política de Privacitat. Podem necessitar conservar certa informació durant períodes més llargs, com manteniment de registres/informes d'acord amb lleis aplicables o per altres motius legítims com fer complir drets legals, prevenció de frau, etc. La informació anònima residual i la informació agregada, que no us identifica (directa o indirectament), poden ser emmagatzemades indefinidament.


 4. Els Vostres Drets:

  Depenent de la llei que s'apliqui, podeu tenir dret a accedir i rectificar o suprimir les vostres dades personals o rebre una còpia de les vostres dades personals, restringir o oposar-vos al tractament actiu de les vostres dades, demanar-nos que compartim (portabilitzem) les vostres dades personals amb una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens hàgiu proporcionat per processar les vostres dades, dret a presentar una reclamació davant una autoritat competent i qualssevol altres drets que puguin ser rellevants segons les lleis aplicables. Per exercir aquests drets, podeu escriure'ns a jardineriarosanes@jardineriarosanes.com. Respondrem a la vostra sol·licitud d'acord amb la llei aplicable.

  Tingueu en compte que si no ens permeteu recopilar o processar la informació personal necessària o retireu el consentiment per processar la mateixa per a les finalit